النتائج 1 إلى 5 من 5

الموضوع: asa مع ال gns

  1. #1
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Nov 2007
    المشاركات
    17
    الدولة: Saudi Arabia
    معدل تقييم المستوى
    0

    asa مع ال gns



    السلام عليكم و رحمه الله و بركاته
    الى الاخوة الاعزاء ال\ين يستخدمون الASA in GNS

    انا شغلت ال
    asa ولكن للاسف ظهرت ليا حاجات غريبة
    وانا تسختها لكم ولو اى حد ممكن انه يقولي بالخطوات التفصيلية ازاى اشعل ال ASA

    يكون له جزيل الشكر و ارجو منكم بلاش الروابط لان اغلبها مش شغال

    و جزاكم الله كل خير






    done
    Freeing initrd memory: 12914k freed
    NET: Registered protocol family 16
    PCI: PCI BIOS revision 2.10 entry at 0xfb430, last bus=0
    Setting up standard PCI resources
    PCI: Probing PCI hardware
    PCI quirk: region b000-b03f claimed by PIIX4 ACPI
    PCI quirk: region b100-b10f claimed by PIIX4 SMB
    PCI: Using IRQ router PIIX/ICH [8086/7000] at 0000:00:01.0
    PCI: Ignore bogus resource 6 [0:0] of 0000:00:02.0
    NET: Registered protocol family 2
    IP route cache hash table entries: 2048 (order: 1, 8192 bytes)
    TCP established hash table entries: 8192 (order: 3, 32768 bytes)
    TCP bind hash table entries: 4096 (order: 2, 16384 bytes)
    TCP: Hash tables configured (established 8192 bind 4096)
    TCP reno registered
    Total HugeTLB memory allocated, 0
    bigphysarea: Allocated 16384 pages at 0xe0000000.
    Initializing Cryptographic API
    io scheduler noop registered
    io scheduler anticipatory registered (default)
    io scheduler deadline registered
    io scheduler cfq registered
    Limiting direct PCI/PCI transfers.
    PCI: PIIX3: Enabling Passive Release on 0000:00:01.0
    Activating ISA DMA hang workarounds.
    Serial: 8250/16550 driver $Revision: #2 $ 4 ports, IRQ sharing disabled
    serial8250: ttyS0 at I/O 0x3f8 (irq = 4) is a 16550A
    loop: loaded (max 8 devices)
    pcnet32.c:v1.32 18.Mar.2006 tsbogend@alpha.franken.de
    tun: Universal TUN/TAP device driver, 1.6
    tun: (C) 1999-2004 Max Krasnyansky <maxk@qualcomm.com>
    Uniform Multi-Platform E-IDE driver Revision: 7.00alpha2
    ide: Assuming 33MHz system bus speed for PIO modes; override with idebus=xx
    hda: QEMU HARDDISK, ATA DISK drive
    ide0 at 0x1f0-0x1f7,0x3f6 on irq 14
    hda: max request size: 512KiB
    hda: 524288 sectors (268 MB) w/256KiB Cache, CHS=980/16/32
    hda: cache flushes supported
    hda: unknown partition table
    TCP bic registered
    NET: Registered protocol family 1
    NET: Registered protocol family 17
    Using IPI Shortcut mode
    Freeing unused kernel memory: 116k freed
    mount: Mounting /dev/hda1 on /mnt/disk0 failed: No such device or address
    mount: Mounting /dev/hda1 on /mnt/disk0 failed: No such device or address
    TIPC: Activated (compiled May 2 2007 15:38:0
    NET: Registered protocol family 30
    TIPC: Started in single node mode
    TIPC: Started in network mode
    TIPC: Own node address <1.1.1>, network identity 1234
    TIPC: Enabled bearer <eth:tap0>, discovery domain <1.1.0>, priority 10
    e100: Intel(R) PRO/100 Network Driver, 3.5.10-k2-NAPI
    e100: Copyright(c) 1999-2005 Intel Corporation
    SIOCGIFFLAGS: No such device
    SIOCGIFFLAGS: No such device
    SIOCGIFFLAGS: No such device
    SIOCGIFFLAGS: No such device
    SIOCGIFFLAGS: No such device
    SIOCGIFFLAGS: No such device
    /etc/init.d/rcS: /etc/init.d/rcS: 22: ./lina_monitor: not found
    Please press Enter to activate this console.
    #
    #
    # en
    -ash: en: not found
    #
    #
    #

  2. #2
    عضو برونزي الصورة الرمزية sherif-magdy
    تاريخ التسجيل
    Sep 2009
    المشاركات
    1,027
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    18

    رد: asa مع ال gns

    قم بتطبيق هذه الاوامر عندما يظهر لك هذا المحثث
    modprobe e1000

    ifconfig eth0 up
    ifconfig eth1 up
    ifconfig eth2 up
    ifconfig eth3 up
    ifconfig eth4 up
    ifconfig eth5 up

    cp /asa/bin/lina /mnt/disk0/lina
    cp /asa/bin/lina_monitor /mnt/disk0/lina_monitor

    cd /mnt/disk0
    /mnt/disk0/lina_monitor


    اذا واجهتك مشكله اخرى شاهد هذه الفيديوهات و اعمل زيها بالظبط

  3. #3
    عضو الصورة الرمزية anti_world2007
    تاريخ التسجيل
    May 2008
    المشاركات
    684
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    10

    رد: asa مع ال gns

    هذا الرابط علية فديو كامل بالادوات المطلوبة لتشغيل ال asa على ال gns3 انا مجربة واشتغل معايا تمام وشغلت ال asdm كمان....هذا هو الرابط http://www.4shared.com/file/42737514/9de0d8c4/asa.html
    وهذا رابط الموضوع كامل http://arabhardware.net/forum/showth...=110207&page=1

    Network , INFO Security , VOIP , Virtualization , Messaging
    Specialist On CISCO , Microsoft , VMware , Open Source Technology

    Visit : HotCISCOLabs.Blogspot.Com

    Contact Me On Skype : hotciscolabs
    I Like To Hear From You


  4. #4
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Jul 2009
    المشاركات
    137
    معدل تقييم المستوى
    9

    رد: asa مع ال gns

    السلام عليكم أنا نزلت الملف بس مش لاقي الفيديو
    ممكن حضرتك توضحلي الفيديو مكانه فين؟

  5. #5
    عضو برونزي الصورة الرمزية sherif-magdy
    تاريخ التسجيل
    Sep 2009
    المشاركات
    1,027
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    18

    رد: asa مع ال gns



    الفيديو بامتداد غريب شويه ويحتاج الى برنامج يسمى webex

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •