النتائج 1 إلى 5 من 5

الموضوع: مشكلة فى الرمات ؟

  1. #1
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    148
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    Exclamation مشكلة فى الرمات ؟



    مواصفات الجهاز البروسيسور فينوم تو اكس 6 والرمات 4 جيجا باص 1333 والبوردة اسوس m4a88t/usb3 المشكلة فى البيوس لما بشوف system information installed memory 4096 and usable memory 4059. طب ا ميجا الى بقيا راحت فين؟ ودى مشكلة بوردة ولا رماااات ؟ شكرا جزيلا

  2. #2
    مشرف سابق
    تاريخ التسجيل
    Sep 2009
    المشاركات
    5,033
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    85

    رد: مشكلة فى الرمات ؟

    مفيش مشكلة ولا حاجة عادي

  3. #3
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Aug 2010
    المشاركات
    148
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكلة فى الرمات ؟

    بس هى لية usable size متبقاش زى installed size ؟

    عند جهاز صاحبى ال usable w installed عندوا الاتنين البيوس قريها 4096.

  4. #4
    عضو الصورة الرمزية Maxwell
    تاريخ التسجيل
    Jan 2010
    المشاركات
    773
    معدل تقييم المستوى
    14

    رد: مشكلة فى الرمات ؟

    الامر طبيعي اخي فلا تقلق

  5. #5
    عضو الصورة الرمزية is master
    تاريخ التسجيل
    Apr 2010
    المشاركات
    942
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    8

    رد: مشكلة فى الرمات ؟



    ياباشا الواحد ميجا شى طبيعي مش مشكله والقطع ايلى عندك استحاله تتشابه بلى عند صحبك ولو نفس القطع

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 0
    آخر مشاركة: 22-08-2011, 01:36
  2. مشاركات: 19
    آخر مشاركة: 24-07-2011, 22:57
  3. مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 07-07-2011, 10:17
  4. مشكلة كارت الشبكة lan driver * مشكلة عويصة جدا*
    بواسطة loftylatif في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 6
    آخر مشاركة: 27-06-2011, 17:25

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •