النتائج 1 إلى 3 من 3

الموضوع: الهاردوير كله شغال وبرده الشاشه مش بيظهر عليها اى شىء

  1. #1
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Jan 2011
    المشاركات
    93
    معدل تقييم المستوى
    0

    الهاردوير كله شغال وبرده الشاشه مش بيظهر عليها اى شىء



    السلام عليكم , عندى مشكله ان الجهاز بقاله فتره احيانا الكيسه شغاله تمام لكن الشاشه مش بيظهر عليها اى شىء
    كنت بغير مكان الرامات واشتال البرسيسور وكرت الشاشه وبعدين اركبهم وبيمشى الحال بعد عده محاولات
    النهارده مش راضى يفتح خالص البورده منوره والماوس منور والبرسيسور ساخن والمراوح بتلف ولمبه الشاشه بتنور وتطفى وخلاص
    جبت جهاز تانى وجربت الشاشه والهارد والبرسيسور وكرت الشاشه والرامات ومروحه البرسيسور كمان وكل دا شغال وكمان شلت البطاريه ووركبتها تانى ومشتغلش , اعمل ايه انا بقى ؟

    تحديث
    تم تبديل البورده والجهاز شغال عادى بكل مكوناته ما عدا البورده اللى اتغيرت
    البورده Asus m4a tdv evo
    ايه المشكله اللى حصلت للبورده وازاى تتحل ؟ دى بقالها سنتين بس :mad:
    التعديل الأخير تم بواسطة ValKyR!e ; 05-06-2012 الساعة 19:49

  2. #2
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Jun 2011
    المشاركات
    12
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: الهاردوير كله شغال وبرده الشاشه مش بيظهر عليها اى شىء

    يا جماااااااااعه انا نفس المشكلة دي عندي تماااااااام بس على اللابتوب كله شغال بس بيجي عند شاشة الويندوز تطلع Welcome وبعدين الشاشة مش بتتغير بتفضل عامله كده !!! يا ريت حد يفيدنا

  3. #3
    إداري سابق الصورة الرمزية Ahmed.Elsayed
    تاريخ التسجيل
    Apr 2011
    المشاركات
    8,157
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    176

    رد: الهاردوير كله شغال وبرده الشاشه مش بيظهر عليها اى شىء



    حضرتك البوردة القديمة فيها مكثفات بايظة محتاجة تتغير وبالنسبة للأخ اللى عنده مشكلة خارج سياق الموضوع ياريت يعمل موضوع منفصل بيها.

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •