النتائج 1 إلى 6 من 6

الموضوع: عندى مشكلة بالجهاز أرجو المساعدة

  1. #1
    عضو الصورة الرمزية dash-mohamed
    تاريخ التسجيل
    Jun 2012
    المشاركات
    204
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    8

    عندى مشكلة بالجهاز أرجو المساعدة



    السلام عليكم

    انا عندى مشكلة بالحجهاز بتاعى رغم انه لسه جديد

    المشكلاة تحديدا سببها الرامات , بيحصل شاشة زرقا عندى كتير , والجهاز ساعات ادائة بيبقى بطئ اوى واستجابة البرامج بتبقى بطيئة
    والوندوز تحميلة بطئ , الرامات 8 جيجا نوع كينجستون هيبر أكس مع العلم هية 1.65 فولت لكن فى البيوس بتاع المازر مكتوب 1.5 فولت
    هل المشكلة فى الفولت ولا فى الباص عشان هية 1600 والجهاز بيدعم 1333 ولا الرامات ممكن فيها حاجة ولا اية السبب ؟

  2. #2
    عضو محترف الصورة الرمزية unexpected
    تاريخ التسجيل
    Jul 2011
    المشاركات
    19,576
    الدولة: Palestinian Territory
    معدل تقييم المستوى
    223

    رد: عندى مشكلة بالجهاز أرجو المساعدة

    وعليكم السلام
    اخي هل جميع الرامات بنفس الفولت والتواقيت او انها مختلفة؟؟؟
    وممكن الرابط الخاص للرامات وممكن ايضا اسم للوحتك
    CPU: I7 4770K
    Motherboard: ASUS Z87-DELUXE
    video card: Gigabyte GTX 780 OC
    RAM: G.Skill 2x4GB DDR3
    Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD SATA III
    Cooling: Noctua NH-D14
    PSU: Seasonic X-Series 850W
    unexpected out


  3. #3
    عضو الصورة الرمزية dash-mohamed
    تاريخ التسجيل
    Jun 2012
    المشاركات
    204
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    8

    رد: عندى مشكلة بالجهاز أرجو المساعدة

    نعم نفس الفولت والتواقيت ونفس النوع الشريحتين كينجستون هايبر أكس 1.65 فولت 1600 باص
    والمازر Gigabyte P61-D3
    الماذر بتدعم تردد 1333 والرامات التردد بتاعها 1600 , كدة الرام ماشية بتردد 1333 من غير مشاكل صح ؟ ولا ممكن تكون المشكلة منها ؟

    انا بس عايز اعرف العيب فين عشان الجهاز تقيل فى الاستجابة اوى وكمان إقلاع الويندوز بطئ بشكل لا يحتمل رغم ان الجهاز عالى وجهازى القديم مكنش بيعمل كدة دة غير مشكلة الشاشة الزرقا فعايز اعرف العيب من اية بالظبط

  4. #4
    عضو محترف الصورة الرمزية unexpected
    تاريخ التسجيل
    Jul 2011
    المشاركات
    19,576
    الدولة: Palestinian Territory
    معدل تقييم المستوى
    223

    رد: عندى مشكلة بالجهاز أرجو المساعدة

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dash-mohamed مشاهدة المشاركة
    نعم نفس الفولت والتواقيت ونفس النوع الشريحتين كينجستون هايبر أكس 1.65 فولت 1600 باص
    والمازر Gigabyte P61-D3
    الماذر بتدعم تردد 1333 والرامات التردد بتاعها 1600 , كدة الرام ماشية بتردد 1333 من غير مشاكل صح ؟ ولا ممكن تكون المشكلة منها ؟

    انا بس عايز اعرف العيب فين عشان الجهاز تقيل فى الاستجابة اوى وكمان إقلاع الويندوز بطئ بشكل لا يحتمل رغم ان الجهاز عالى وجهازى القديم مكنش بيعمل كدة دة غير مشكلة الشاشة الزرقا فعايز اعرف العيب من اية بالظبط
    ممكن الرابط الخاص براماتك (الموقع)
    CPU: I7 4770K
    Motherboard: ASUS Z87-DELUXE
    video card: Gigabyte GTX 780 OC
    RAM: G.Skill 2x4GB DDR3
    Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD SATA III
    Cooling: Noctua NH-D14
    PSU: Seasonic X-Series 850W
    unexpected out


  5. #5
    عضو الصورة الرمزية dash-mohamed
    تاريخ التسجيل
    Jun 2012
    المشاركات
    204
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    8

    رد: عندى مشكلة بالجهاز أرجو المساعدة

    هيه دى راماتى http://www.********.com/product.php?id=14168
    عندى شريحتين منها

  6. #6
    عضو محترف الصورة الرمزية unexpected
    تاريخ التسجيل
    Jul 2011
    المشاركات
    19,576
    الدولة: Palestinian Territory
    معدل تقييم المستوى
    223

    رد: عندى مشكلة بالجهاز أرجو المساعدة



    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة dash-mohamed مشاهدة المشاركة
    هيه دى راماتى http://www.********.com/product.php?id=14168
    عندى شريحتين منها
    الموقع لا يظهر على اي حال ارفع لنا صورة من برنامج CPU-Z من قائمة SPD
    CPU: I7 4770K
    Motherboard: ASUS Z87-DELUXE
    video card: Gigabyte GTX 780 OC
    RAM: G.Skill 2x4GB DDR3
    Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD SATA III
    Cooling: Noctua NH-D14
    PSU: Seasonic X-Series 850W
    unexpected out


المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •