النتائج 1 إلى 7 من 7

الموضوع: عندي مشكلة في تعريف lan في لوحة غيغا بايت GA 870A - USB3

  1. #1
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Sep 2012
    المشاركات
    7
    معدل تقييم المستوى
    0

    Arrow عندي مشكلة في تعريف lan في لوحة غيغا بايت GA 870A - USB3



    تظهر لدي هذه الرسالة أرجو المساعدة

    The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled Please Plug the Cable

  2. #2
    مشرف سابق الصورة الرمزية أبو قصي
    تاريخ التسجيل
    Feb 2009
    المشاركات
    3,102
    الدولة: Jordan
    معدل تقييم المستوى
    48

    رد: عندي مشكلة في تعريف lan في لوحة غيغا بايت GA 870A - USB3

    ارجو ذكر اسم النظام ونوعه 32 او 64 بت؟

  3. #3
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Sep 2012
    المشاركات
    7
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندي مشكلة في تعريف lan في لوحة غيغا بايت GA 870A - USB3

    win 7 64b

  4. #4
    مشرف سابق الصورة الرمزية أبو قصي
    تاريخ التسجيل
    Feb 2009
    المشاركات
    3,102
    الدولة: Jordan
    معدل تقييم المستوى
    48

    رد: عندي مشكلة في تعريف lan في لوحة غيغا بايت GA 870A - USB3


  5. #5
    عضوية جديدة
    تاريخ التسجيل
    Sep 2012
    المشاركات
    7
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندي مشكلة في تعريف lan في لوحة غيغا بايت GA 870A - USB3

    مشكور يا اخي نزلتو و ما مشي الحال

  6. #6
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Aug 2007
    المشاركات
    345
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    11

    رد: عندي مشكلة في تعريف lan في لوحة غيغا بايت GA 870A - USB3

    هو شوف استاذى الكريم انا دورت على حل لمشكلتك ديه ولقيت فى كذا منتدى اجنبى بيشكو منه وبينزلوا حلول وادى بعض المواقع اللى بتعطى حلول

    http://adeelejaz.com/blog/realteks-n...ep-mode-issue/

    http://www.techspot.com/community/to...-win-7.155577/

    http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2141878

    حاول تشوف الحلول انا حقولك قدر الامكان اللى قدرت افهمه لان مش كويس فى الانجليزى بصراحه :D

    شوف هو على الاغلب المشكله ديه بتحصل لما بتقفل الكمبيوتر فى وضع ال sleep mode يعنى اللى هو الوضع اللى مبتقفلش فيه الكمبيوتر عادى ب shutdown لا بتقفله بطريقه الاسليب مود اللى بتخليه يفتح تانى بمجرد تحريك الماوس مثلا فالطريقه ديه بتجيب مشاكل او مخلى الكارت وضعه على الاسليب مود

    فلذلك الحلول كالاتى

    1. تقفل الكمبيوتر بالطريقه الطبيعيه اللى هى من start وبعدين shutdown ويفضل كمان تشيل الفيشه عشان متكونش المازربورد متوصلها اى كهرباء

    2. بعدين افتح الكمبيوتر واعمله اعاده ضبط المصنع يعنى رجعه للاعدادت الافتراضيه وديه بتم ب انك تنزع حجر البطاريه من الجهاز وبعدين على حسب المازربورد تبعك ممكن كمان تتطلب انك تحط جمبر ما فى وضع معين او تشيله بس او انك بس مجرد تنزع حجر البطاريه وده عشان المازربورد عندك ترجع اعدادته للافتراضيه انا معرفش الحل ده هدفه ايه بس هما ذكرينه وكمان زيل الرمات من مكانه وده تعمله لمده وبعدين تسيب الجهاز مده لا تقل عن عشر دقائق طبعا كل ده وانت قافل الجهاز

    3. رجع كل حاجه مكانها وبعدين افتح الجهاز وبعدين اتبع الخطوات ديه بعد متخش على الويندوز

    اتبع الخطوات ديه معلش ديه بالانجليزى بس حتعرف تفهمها يعنى

    Open up Device Manager
    Right click the device which formerly gave the error.
    Click on Properties
    Click on the Power Management tab.
    Un-check the box for the setting "Allow the computer to turn off this device to save power."
    Click OK to save your changes.
    وديه خطوات تانيه بردك اتبعها تقريبا هى هى اللى فوق بس بردك كتبتهالك جايز يكون فيها معلومه زياده

    Open Device Manager by:
    Go to Start
    Click Control Panel
    Choose System and Security
    Click Device Manager (under System)
    Open Network Controller properties by:
    Double-click Network adapters to expand it
    Double-click the Realtek Network Controller
    Turn off Deep Sleep mode by:
    Choose the Power Management tab
    Untick “Allow the computer to turn off this device to save power”
    واخيرا الخطوات الاخيره ديه بردك اتبعها

    - Go to Device Manager
    - Select Network Adapters
    - Select Realtek PCIe GBE Family Controller
    - Select Power Management
    - make sure "Allow the computer to turn off this device to save power" is unchecked
    - Select Advanced
    - under Green Power, select Disabled.
    وجرب كده وان شاء الله يعمل معك

  7. #7
    عضو
    تاريخ التسجيل
    May 2013
    المشاركات
    21
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: عندي مشكلة في تعريف lan في لوحة غيغا بايت GA 870A - USB3



    اخى هنا حل نفس المشكلة عندى
    http://arabhardware.net/forum/showth...=1#post2738118

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •