النتائج 1 إلى 4 من 4

الموضوع: مشكله غريبه جدا

  1. #1
    عضو الصورة الرمزية mido_se
    تاريخ التسجيل
    Sep 2005
    المشاركات
    259
    معدل تقييم المستوى
    0

    مشكله غريبه جدا



    بسم الله الرحمن الرحيم

    معايا جهاز امكانياته

    بروسيسور 1.2 كاش 256
    و رامتين 128 SDRAM
    كارت شاشه GeForce MX440
    و المازر بورد Chaintech 6OJA3T
    هارد 80 ماكستور

    المشكله ان الجهاز فى الاول مكنش عاوز يشتغل نهائى و بعدين جربت كارت الشاشه و البروسيسور و الشاشه و الهارد و الرامات و البورسبلاى على اجهزه تانيه و كلها شغاله تمام
    انما لما بتركب على البورده Chaintech 6OJA3T الجهاز بيقوم و بعدين بيدينى شاشه سوده وبيفضل واقف على الشاشه ديه مع العلم ان الجهاز كان شغال قبل كده كل اللى حصل انه اتفتح و اتركب زى ما كان بالظبط
    غير كده لما بفصل الهارد و السى دى روم و الفلوبى الجهاز بيشتغل عادى جدا مفيش اى مشكله فيه بس لما اوصل الهارد بكابل الداتا الجهاز يشتغل و يدينى شاشه سوده و لما اشغل الجهاز و اوصل السى دى روم بس و اوصل كابل البور بس الجهاز بيشتغل
    يعنى الجهاز دلوقتى مش بيشتغل لو موصل للهارد او للسى دى روم كابل بور و داتا مع بعض و الحاجات كلها شغاله على اجهزه تانيه و مفيش فيها مشاكل
    يا ريت لو حد يعرف ايه الحل بتاع المشكله يقولى (BB)

  2. #2
    عضو برونزي
    تاريخ التسجيل
    Oct 2006
    المشاركات
    7,341
    الدولة: Syria
    معدل تقييم المستوى
    65

    رد: مشكله غريبه جدا

    أخي الكريم أول شئ تأكد من سلامة البور سبلاي..
    ثاني شي تأكد من سلامة أكبال الداتا التي تستخدمها بالوصل
    ثالث شي تأكد من عدم وجود مكثفات معطوبه في المذربورد وخاصة المكثفات الكيماويه الموجوده بجانب المعالج والتي تتميز بحجمها الكبير وبلاحظ عليها في حال عطبها انتفاخاً بشكل ملحوظ في مقدمتها

  3. #3
    عضو الصورة الرمزية mido_se
    تاريخ التسجيل
    Sep 2005
    المشاركات
    259
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكله غريبه جدا

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة bigmaster مشاهدة المشاركة
    أخي الكريم أول شئ تأكد من سلامة البور سبلاي..
    ثاني شي تأكد من سلامة أكبال الداتا التي تستخدمها بالوصل
    ثالث شي تأكد من عدم وجود مكثفات معطوبه في المذربورد وخاصة المكثفات الكيماويه الموجوده بجانب المعالج والتي تتميز بحجمها الكبير وبلاحظ عليها في حال عطبها انتفاخاً بشكل ملحوظ في مقدمتها
    شكرا اخى العزيز على الرد بس انا فعلا اتاكدت من سلامه البورسبلاى و جربته على جهاز اللى مكتوب فوق و شغال عادى و كبلات الداتا جربتها على جهازى و شغاله و كمان جربت كبلات الداتا بتاعت جهازى و نفس المشكله و بالنسبه للمكثفات كلها سليمه مفيش ولا واحد فيهم منفوخ و كمان خلى بالك ان الجهاز كان شغال كل اللى حصل ان الهارد بتاعه ركب على جهاز تانى و اتعمله فورمات و بعدين الجهاز اتنضف يعنى الجهاز مكنش فيه مشاكل Con:

  4. #4
    عضو الصورة الرمزية mido_se
    تاريخ التسجيل
    Sep 2005
    المشاركات
    259
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: مشكله غريبه جدا



    انتو فين يا جماعه محدش عارف خالص

المواضيع المتشابهه

  1. مشكله فى تثطيب نسخه 7 مشكله غريبه اول مره اشوفها
    بواسطة THEDOOM في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 20-12-2011, 12:24
  2. مشكله غريبه
    بواسطة amrfikry في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 06-04-2010, 16:25
  3. مشكله غريبه
    بواسطة redarash05 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 12-12-2007, 09:05
  4. مشكله غريبه
    بواسطة eager_seeker في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 6
    آخر مشاركة: 18-07-2006, 15:30

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •