المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مطلوب رامةDDR2 2 جيجا أو 2 وتكون باص 533



ThirdYear
04-04-2009, 08:58
مطلوب رامة DDR2 واحد أو اتنين جيجا واهم حاجة الباص بتاعها يكون 533


أنا شارى باذن الله بجد ياجماعة بس الباص يكون 533 وتكون من النوع DDR2

ThirdYear
05-04-2009, 21:57
مفيش حل ولا لاايه

pcegypt
20-04-2009, 01:01
موجود عندي 2*512 DDR2 Bus 533 Kingstone لو عايزهم .

http://www.pcprogress.com/img/productpics/KVR533D2N4K22G.jpg
تحياتي.

ThirdYear
21-04-2009, 14:12
معندكش واحد جيجا DDR2 Bus 533

pcegypt
21-04-2009, 14:19
معندكش واحد جيجا DDR2 Bus 533

للأسف لأ ، هما بس قطعتين 512 ميجا الواحدة باص 533 وعارضهم للبيع.

تحياتي.

ThirdYear
21-04-2009, 14:46
طيب لو لقيت ياباشا طلبى واحد جيجا DDR2 Bus 533 أنا شارى


جديد أو مستعمل ... واللى تقول عليه

Brigadier
21-04-2009, 19:00
حضرتك انا عندي قطعتين رام دي دي ار 2

كل قطعه بحجم 512 ميجا وتردد 667 ميجاهرتز

لو تحب تشتري كل قطعه على 25جـــ.

ThirdYear
21-04-2009, 19:30
للأسف البوردة عندى أنتل أمريكى

D102ggc2 ولأسف بتشيل أخرها فى

الرامات باص 533 يعنى باص 667 ومابعده

مش موجود ... ياريت لو حد يدلنى على

رامات 1 او 2 جيجا وتكون باص 533 ..

مع العلم عندى مدخلين بس للرامات

ThirdYear
28-04-2009, 04:48
لو حد يعرف بجد يقول ولو حد راح مولات فى القاهرة يسالى وليه الثواب باذن الله

pcegypt
30-04-2009, 11:28
لو حد يعرف بجد يقول ولو حد راح مولات فى القاهرة يسالى وليه الثواب باذن الله

مول الكمبيوتر في السخاوي مصر الجديدة الدور الارضي عند توكيل كنجستون (المتحدة / معروف) هاتلاقيها هناك بس أسعارها ناااااااااار ، المجموعة 2*1GB باص 533 هتلاقيها في حدود 800 جنيه وطبعا دا سعر مبالغ فيه جدا ، وخلي بالك الرامات دي لو دورت عليها على النت هتلاقيها فعلا غالية .

تحياتي.

TheInfernal
30-04-2009, 21:17
سؤال ساذج: ليه حضرتك متجبش رامات باص 800 أو 667؟ جهازك هيقراها 533 و هيشغلها عادي.