المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تحديث معالج رامات ماذر فيجا ميزانية لا تزيد عن 2000ج



nehro
26-09-2009, 08:35
مواصفات جهازى:

ماذر: soltek 848

رامات: mb768

معالج: pentuim4 2.4ghz 1mb cash

فيجا: nvidia xfx geforce 6200 256mb

هارد: western 80g data not sata loool بس انا مش محتاج مساحة عادى

محتاج جهاز يشغلى الالعاب كويس مش لازم high ممكن meduim و اكيد بعد فترة ممكن تبقى low بس مش مهم المهم انة يشغل كل حاجة لفترة محترمة قدام و زى ما قلت لو دلوقتى high و مع الوقت meduim and low مفيش مشكلة للعلم الجهاز مشغل لحد دلوقتى العاب محترمة و جديدة كويس ذى nfs most wanted و كل اجزاء hitman الخ بس طبعا انتوا عارفين فى لعب هى اللى تخليك تحدث ذى مثلا assassin's creed اللعبة دى انا عامل كولو low بدون مبالغة و بردو فى بطء و ساعات crashess


thnx in advance

(: egypt-alexandria

miro the king
26-09-2009, 08:41
الميزانية كام

nehro
26-09-2009, 08:45
من 1500 ل 2000ج

nehro
26-09-2009, 09:11
الميزانية بقت من 1000 ل 1500ج انا محتاج تجميعة حلوة للكلام ده يا جماعة بسرعة انا حشترى بكره او بعده
انا حقولكم رايى و قلولى انتو بردو شايفين ايه
mother: intel gb p31 330egp
ram: 1g kingston 100egp
prosecor: e5200 375egp
vga: nvidia 9500gt oc 1g ddr2 400egp
ملحوظة:
عايز القطع كلها تكون متوفرة مش عايز ادوخ يا جماعة انا من مصر اسكندرية

miro the king
26-09-2009, 09:30
بس المذر
GA-MA74GM-S2 ب 310

بروسيسور
Athlon64 X2 7750 BE ب 340

رامات ب 145ج bus 800 2g king ston

فيجا ati 4650 ب400 ودة احسن من الكرت الى انت كتبة

وكيسة جمبو frari ب150

يبقى كلوا
حوالى 1350 الى 1400

nehro
26-09-2009, 09:43
شكرا miro بس انا لاحظت انك اخترت company كلها مختلفة عن اللى انا قلته مثلا ati بدل nvidia و amd بدل intel فى الماذر و المعالج هل لان الاداء احسن فى الcompany دى ولا السعر احسن و كمان لاحظت انك قلت كيسة مع ان انا عندى كيسة باور سابلاى اللى كانوا للpentuim4

و شكرا للاهتمام

miro the king
26-09-2009, 11:47
هقولك حاجة انا بقالى سنة شغال ب amd و4 سنين انتل انا فى نظرى amd تتطبق نزية العر فى الاداء زى ati وانا قولت الكيسة عشان شكلها حلو وكويسة واهو تغيير كيسة بالكامل

nehro
26-09-2009, 11:59
اية لازمت الكيس انا عايز اوفر بردو او على الاقل ازود حاجة اهم مثلا ازود ال100ج ديه و اجيبPhenom X3 8450 احسن ولا ليه

masklove
26-09-2009, 12:08
Pentium DualCore E5200 360LE
GA-EP31-DS3L 350LE
Powercolor HD 4650 400LE
Kingston 2G 160LE
Western Digital 320G 240LE
SAMSUNG 22X 120LE
GAMMA Small 350W 285LE
__________________________
1915LE
انا مع رأي miro the king (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11156203)
بص لو حاولت انك تتمسك بالحاجات القديمة مش هتديك الاداء المطلوب ومدام ميزانيتك تتحمل اشتري حاجة جيدة بالمرة
بلاش البور التجاري والهارد اللي انا كاتبه لك اسرع وهيحسسك بسرعة الجهاز افضل
بروسيسور من انتل ثنائي النواه هيديك اداء ممتاز
وبالنسبة لكارت الشاشة انت قدامك اما اللي انا كتبته لك واما 4670 وده افضل منه وبــ 490 جنيه
لو عايز AMD فهتغير الماذر والبروسيسور بس زي تجميعة miro والباقي زي ما هو


Athlon64 X2 7750 BE ب 340
GA-MA74GM-S2 ب 310

وعلي فكرة الفرق بين تجميعة ال AMD والانتل مش كبير (فرق ضئيل) يعني اختار اللي يريحك
نصيحة بجد لا تحزن علي الاشياء القديمة هتضر اكتر مما هتوفر

miro the king
26-09-2009, 12:17
الفرق بتاع 60 ج بس انتا فتحت على الرابع ياmasklove (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=94016) هو اخرة بتاع 1500 وقول الكيسة بتاع 200 يعنى1700 صعب شوية و هو حر بس اعمل زى masklove (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=94016) قال بس البروسيسور والبوردة خليهم amd ولوصعب عليك السعر ممكن تغير الهرد الى 160ج والكرت مش وحش خالص انتا عاوز سنتين هو دة سنتين

masklove
26-09-2009, 12:24
تحديث معالج رامات ماذر فيجا ميزانية لا تزيد عن 2000ج
انا كاتب علي اساس العنوان ده
Pentium DualCore E5200 360LE
GA-EP31-DS3L 350LE
Powercolor HD 4650 400LE
Kingston 2G 160LE
Western Digital 320G 240LE
HEC 350W 165LE
__________________________
1675LE
علي اساس وجود كيسة فاضية + مشغل سيديهات :)
وكده تبقي الميزانيه مظبوطة
وخلي بالك الماذر تحتوي علي مخرج pata واحد (عشان لو ال cd و الهارد مش ساتا لو هو مصر علي الهارد القديم)

miro the king
26-09-2009, 12:29
صح يا ماسكلوف بس انا مصر على amd وسعر البور كلور 390 والسفيير 419 والجيجابيت مش عارف وهو حر مش مهم نختلف على البروسيسور وانتا صح وانا صح

nehro
26-09-2009, 12:30
مشكورين ياجماعة بس ايه لازمت الhec350w و الsmsung320g انا عند writers و اقدر افضى مساحة ال80g باستمرار

Marine
26-09-2009, 12:32
تم الرد في الموضوع الاخر

miro the king
26-09-2009, 12:38
الردود كلها فى الموضوع التانى

nehro
26-09-2009, 12:38
شكرا marine و يارت تعلقلى او تقارنلى و تدينى رايك على اللى انتا قلته و الاراء ديه و اللى انا قلته فى التوفير صح ولا لأ و شكرا معلش لانى فى حيرة بجد دلوقتى

Marine
26-09-2009, 12:41
طب خش علي الموضوع التاني واطلب من المشرفين حذف دة لاني مش هقدر اديك راي هنا والتجميعة في حتة تانية :)