المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تجميع جهاز جديد



ELDIESEL1001
26-07-2010, 22:02
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اريد تجميع جهاز كامل بالشاشه جديد

لاستخدامه فى مجال الجرافيك الـ3D :ah5:

يكون 64bit :ah7:

الميزانية 5000 جنيه:ah27:

zilenzofzalambz
28-07-2010, 09:26
صعب جدا تلاقى حد بيعمل 64 بت لأن الأجهزة دى مكلفة للغاية لأنها عكس اللى فى السوق , ادائها عالى جدا.. ممكن لو ليك حد فى دبى أو السعودية يجيبلك مكونات أحسن من السوق اللى عندنا... ممكن أعرف المواصفات اللى أنت عاوزها؟

ELDIESEL1001
28-07-2010, 23:13
المواصفات مواصفات معقولة انا مشتغلتش على النظام ده قبل كده

بس انا سمعت من ناس كتير انه الاداء بتاع النظام ده عالى

طب لو الميزانية فى حدود 5000 جنيه ممكن وله 32 حيبقا افضل

مش عارف محتار والله المهم جهاز يكون ادائه كويس فى المجال ده

mramzi
28-07-2010, 23:31
اختر القسم المناسب لموضوعك قبل كتابته
ينقل للقسم الصحيح

masklove
29-07-2010, 01:09
اريد تجميع جهاز كامل بالشاشه جديد

لاستخدامه فى مجال الجرافيك الـ3D :ah5:

يكون 64bit :ah7:
هل تقصد ويندوز 64bit ؟ لو كان هذا ما تقصده فكل الاجهزة الحديثة تعمل معه بدون اي مشاكل
انا جربت علي جهازي من قبل windows vista ultimate 64 bit والجهاز مواصفاته عندك واشتغل عادي جدا جدا اهم شيء الرامات تكون 4 جيجا او اعلي لضمان افضل اداء (هيشتغل علي 2 جيجا عادي )
وكذلك جربت linux Fedora 64 bit


Phenom II X6 1055T 2.8 GHz, 9MB 1220 EGP

Gigabyte GA-MA785GMT-USB3 500 EGP

POWER COLOR HD 5750 1G DDR5 875 EGP
Kingston 2GB*2 DDR3 bus 1333 MHz CL9 560 EGP
WD 500 bule 16M 245 EGP

SAMSUNG X22 120 EGP

Cooler master GLADUTOR 460W 560 EGP

SAMSUNG 23" B2330 WITH CABLE DVI 980 EGP
______________________________________________
5060 جنيه مصري
الاسعار من شركة high end





للتواصل معنا : 22568765


22561313

karim 0129789962
mohamed 0129789931

عنوانا : 50 الخليفه المامون مول سوق العصر محلين رقم 225_205B

ELDIESEL1001
29-07-2010, 16:03
هل تقصد ويندوز 64bit ؟ لو كان هذا ما تقصده فكل الاجهزة الحديثة تعمل معه بدون اي مشاكل
انا جربت علي جهازي من قبل windows vista ultimate 64 bit والجهاز مواصفاته عندك واشتغل عادي جدا جدا اهم شيء الرامات تكون 4 جيجا او اعلي لضمان افضل اداء (هيشتغل علي 2 جيجا عادي )
وكذلك جربت linux Fedora 64 bit


Phenom II X6 1055T 2.8 GHz, 9MB 1220 EGP

Gigabyte GA-MA785GMT-USB3 500 EGP

POWER COLOR HD 5750 1G DDR5 875 EGP
Kingston 2GB*2 DDR3 bus 1333 MHz CL9 560 EGP
WD 500 bule 16M 245 EGP

SAMSUNG X22 120 EGP

Cooler master GLADUTOR 460W 560 EGP

SAMSUNG 23" B2330 WITH CABLE DVI 980 EGP
______________________________________________
5060 جنيه مصري
الاسعار من شركة high end




شكرا لك اخى الكريم

فعلا اخى الكريم اقصد ويندوز 7 64bit

انا سمعت ان لو المعالج 32 ميشغلش الـ64

يعنى كل الاصدارات الجديده تشغل win 7 64bit:ah5:

masklove
29-07-2010, 22:11
http://www.legitreviews.com/images/reviews/1289/1090T_fullload.jpg
لو لاحظت في ال instructions كلمة X86-64 فستدرك انه يقوم بتشغيل ال X86 او X64 عادي جدا

ELDIESEL1001
31-07-2010, 18:37
شكرا لك اخى الكريم

omaar97
02-08-2010, 20:30
يا اخي عادي جدا نظام 64 بيت



Phenom II X6 1055T 2.8 GHz, 9MB 1220 EGP

Gigabyte GA-MA785GMT-USB3 500 EGP

POWER COLOR HD 5750 1G DDR5 875 EGP
Kingston 2GB*2 DDR3 bus 1333 MHz CL9 560 EGP
WD 500 bule 16M 245 EGP

SAMSUNG X22 120 EGP

Cooler master GLADUTOR 460W 560 EGP
SAMSUNG 23" B2330 WITH CABLE DVI 980 EGP
:ah7: بس لو جعلنا المعالج الرباعي 965 او 955 وتحط الفارق على مشتت او زيده على البوردة او الهارد المهم استخداماتك هل تحتاج الى مساحة هارد كبيرة اذا فاجعل المعالج 965 وحط الفارق على الهارد اما اذا 500 جيجا كافي فخليك على السداسي افضل