المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : Athlon II X4 620 افضل معالج رباعى للفئة المتوسطة @ القاهرة



Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
06-09-2010, 16:16
http://www.al-wed.com/pic/7094.gif


معالج


Athlon II X4 620

المعالج دة افضل صفقة لاداء مقابل سعر

قابليتة لكسر السرعة رهيبة



بالمشتت الافتراضى بتاعة و بمعجونة الحرارى اللى جاى بية


قدرت اوصل الى



http://img35.imageshack.us/img35/4226/3444.png


بمشتت احترافى و معجون احترافى توصل بية ل 3.7-3.8 :D


و يعمل بثبات تام تحت اقصى انواع الضغط و الاستخدام للجهاز فى التطبيقات و الالعاب

وبدرجات حرارة رائعة و ممتازة



المعالج معة كل متعلقاتة و فاتورتة

تاريخ الشراء 22-2-2010




نوع العرض بدل باعلى ...

Phenom II X4 955


مع تظبيط الفارق ...




التواصل عن طريق الخاص

و للجادين فقط ..


0185801059

0197143417

0189675724

DaRk L0rD
06-09-2010, 18:02
ابو الجواكر من الأخر علي الخاص :)

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
07-09-2010, 14:10
على فكره المعالج ده عندى و تقدر تفتح المستوى الثالت من الكاش اللى هو 6 ميجا

انا وصلت لاعلى منك :p

http://img704.imageshack.us/img704/7131/amdathloniix4620.png (http://img704.imageshack.us/i/amdathloniix4620.png/)


الصورة معدلة بالفوتو شوب ;)

بس هو فعلا يمكن فتح المستوى الثالث

و لكن انا اللوحة الام بتاعتى لا تسمح بذلك ...

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
07-09-2010, 14:11
ابو الجواكر من الأخر علي الخاص :)

ما يغلاش عليك يا بوحميد

بس انا عاوز ابدل بأعلى

وليس بيع ..

DaRk L0rD
07-09-2010, 16:30
ما يغلاش عليك يا بوحميد

بس انا عاوز ابدل بأعلى

وليس بيع ..




الله يخليك يا استاذ محمد و=ربنا يسهل وتلاقي الي انت عاوزة ول فكرت في البيع ابعتلي علي الخاص في حالة اتخاز قرار البيع

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
08-09-2010, 01:33
^^

ان شاء الله يا بوحميد ..

YousefValentino
08-09-2010, 02:41
الصورة معدلة بالفوتو شوب ;)

بس هو فعلا يمكن فتح المستوى الثالث

و لكن انا اللوحة الام بتاعتى لا تسمح بذلك ...





حبيبى انا على فكره مش مستفيد اى حاجه من المشاركه دى فعلا الصوره معدله لكن انا مغير اللوجو بتاع البروسيسور بس (الصوره يعنى ) انا حبيت اوضحلك بس مش اكتر

Take Care & Good Feedback

MustafaSala7
08-09-2010, 03:34
ينفع ابدل بــ Athlon II x2 7750

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
08-09-2010, 10:35
حبيبى انا على فكره مش مستفيد اى حاجه من المشاركه دى فعلا الصوره معدله لكن انا مغير اللوجو بتاع البروسيسور بس (الصوره يعنى ) انا حبيت اوضحلك بس مش اكتر

Take Care & Good Feedback

و مين قال انك مستفيد

انا عارف انك بتهزر و انا قبلت هزارك دة عادى جداا



ينفع ابدل بــ Athlon II x2 7750


البدل بأعلى فقط يا مصطفى ...

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
09-09-2010, 03:48
هل من معالج اعلى للبدل ...

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
09-09-2010, 22:25
مازال العرض سارى ..

MF88
09-09-2010, 22:28
لا ترفع الموضوع اكثر من مره فى اليوم

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
10-09-2010, 15:35
مازال العرض سارى ..



خف تعوم

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
13-09-2010, 06:24
هل من معالج اعلى للبدل ...

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
13-09-2010, 23:07
Available 4 Exchange

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
14-09-2010, 18:04
Available 4 Exchange

Ĵ Ŏ ƙ Э Ř
15-09-2010, 13:37
Available 4 Exchange