المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : عايز ابدل كارت شاشه بتاعى HD 5670 1GB



LEAGUE
22-11-2010, 05:35
عايز ابدل كارت شاشه بتاعى HD 5670 1GB وطبعا هدفع الفارق انا من القاهره هو الكارت بقالو بتاع حوالى 3 اسابيع انا مشترى لسه جديد هو توكيل POWERCOLOR عايز ابدلو بكارت شاشه

ATI RADEON HD 5750 1GB
او

450 GTS 1GB

ياريت الرد عليه بسرعه لو فى اى كارت من الاتنين دول ابدلهم بى وياريت يقولى هدفع فرق كام او لو فى الاتنين برضو يقولى وتقولى هدفع الفرق كام مع تبديل مع 5750 1GB ومع GTS 450 1GB ياريت الرد عليه بسرعه وطبعا انا فى القاهره

masklove
22-11-2010, 09:08
ال 450 GTS اقوي

HuLkY
22-11-2010, 09:18
على حسب انت بتلعب على ريزولوشن كام , لو اقل من 1920*1080 مش حتلمس فارق فعلى يستحق , + ال 450 محتاج باور محترم لأنه محتاج مخرج 6 بن , لو متوفر كل ده لك مفيش مشكلة اشترى ال 450 , نصيحتى , استنى شوية لآنه الفارق لا يستحق التحديث لكارت من دول , لو 460 يكون احسن لك

LEAGUE
22-11-2010, 09:20
يعنى الفرق ميستهلشى انى اغير كارت شاشه بتاعى دلوقتى

LEAGUE
22-11-2010, 09:27
انا مشغل تعريف 10.11 وشغال معايا كويس هو احسن تعريف اشتغل معايا بس فى مشكله لما بجيب الاعدادات بتاعت كارت شاشه عاليه اوى واعدادات العاب بشغلهه على ANTI AILIASSING عالى بيكون بطئ شويه ولو عليت ANTI AILIASSING اوى ورفعه العبه والكارت على اعلى اعدادات بيكون بطئ جدا هل هذا من امكنيات الكارت او فى مشكله فى حاجه تانيه وانا شاكك فى البروسيسور لانو كور 2 ديو مكن يكون بيغشل الكارت كويس بس مش على اعلى مستوى جوده بيشغل اداء الكارت كويس على جوده متوسطه او تحت متوسط انا شاكك فى البروسيسور بتاعى كور 2 ديو وهل السبب من بروسيسور وهل محتاج بروسيسور CORE 2 QUAD Q6600 علشان اشغل الكارت باعلى جوده واداء هل السبب محتاج كور 2 قواد هو كور 2 ديو مشغلو بس على اعدادات متوسطه

LEAGUE
22-11-2010, 09:39
FIFA 11
بلعبهه على 1280X768

باقى كل العاب بلعبهه على 1280X1024

LEAGUE
22-11-2010, 18:55
المشكله ياجماعه انو شكلو كارت مش مستقبلى يعنى بيشغل العاب الحديثه مش بسلاسه على اعلى اعدادات اومال لما تنزل العاب الجامده السنه الجايه والبعديهه هيعمل فيهه ايه مش هيقدر يشغلهه ولاهتكون تقيله موت عليه ده الانا قلقان مينو واتمنى يكون ده عيب من العاب مش من الكارت

يعنى عندك فيفا 2011

اشتغلت كويس بس عملت ايه لازم اغلق anti ailiassing بتاعه اعملو off علشان تشتغل كويس هل ده عيب من صنع العبه ولا من كارت شاشه ولا بروسيسور كور 2 ديو انا اتمنى يكون من بروسيسور او عيب العبه السنادى فيهه مشكله مش من الكارت مش عقوله ده كارت حديث لو بروسيسور هغيرو واجيب كور 2 قواد لو عب فى العبه يبقى كويس السنه الجايه هتتعدل

Prince_Saad
23-11-2010, 09:22
ا مشغل تعريف 10.11 وشغال معايا كويس هو احسن تعريف اشتغل معايا بس فى مشكله لما بجيب الاعدادات بتاعت كارت شاشه عاليه اوى واعدادات العاب بشغلهه على ANTI AILIASSING عالى بيكون بطئ شويه ولو عليت ANTI AILIASSING اوى ورفعه العبه والكارت على اعلى اعدادات بيكون بطئ جدا هل هذا من امكنيات الكارت او فى مشكله فى حاجه تانيه وانا شاكك فى البروسيسور لانو كور 2 ديو مكن يكون بيغشل الكارت كويس بس مش على اعلى مستوى جوده بيشغل اداء الكارت كويس على جوده متوسطه او تحت متوسط انا شاكك فى البروسيسور بتاعى كور 2 ديو وهل السبب من بروسيسور وهل محتاج بروسيسور CORE 2 QUAD Q6600 علشان اشغل الكارت باعلى جوده واداء هل السبب محتاج كور 2 قواد هو كور 2 ديو مشغلو بس على اعدادات متوسطه

يا اخي العزيز المعالج اكثر من كافي للكرت ومشغلة بكامل قوته ... لكن الكرت ضعيف
بما انك بتلعب العاب عالية الدقة ومع تفعيل ANTI AILIASSING لماذا اشتريت كرت 5670 ؟؟؟ طبعا هو كرت من الفئه المتوسطة ولا تتوقع من هذا الكرت ان يعطيك اداء قوي لأنه ليس من الفئه العليا وليس قوي


المشكله ياجماعه انو شكلو كارت مش مستقبلى يعنى بيشغل العاب الحديثه مش بسلاسه على اعلى اعدادات اومال لما تنزل العاب الجامده السنه الجايه والبعديهه هيعمل فيهه ايه مش هيقدر يشغلهه ولاهتكون تقيله موت عليه ده الانا قلقان مينو واتمنى يكون ده عيب من العاب مش من الكارت

عيوب الالعاب هي حاجتها للكراكات والباتشات واحيانا بوجد بها اخطاء ... ولكن من المستحيل ان تجد اخطاء في اعدادت الالعاب :rolleyes:


اشتغلت كويس بس عملت ايه لازم اغلق anti ailiassing بتاعه اعملو off علشان تشتغل كويس هل ده عيب من صنع العبه ولا من كارت شاشه ولا بروسيسور كور 2 ديو انا اتمنى يكون من بروسيسور او عيب العبه السنادى فيهه مشكله مش من الكارت مش عقوله ده كارت حديث لو بروسيسور هغيرو واجيب كور 2 قواد لو عب فى العبه يبقى كويس السنه الجايه هتتعدل

بما ان الكرت الذي لديك من الفئه المتوسطه اذا يسحسن ان تلعب على اعدادات متوسطه .

وبعدين انت كاسر سرعة المعالج الى 3500mhz وهذا شيء جميل جدا ( لا تقنع نفسك بأن المشكلة هي عند البروسيسور ) :)

LEAGUE
24-11-2010, 01:44
يا اخي العزيز المعالج اكثر من كافي للكرت ومشغلة بكامل قوته ... لكن الكرت ضعيف
بما انك بتلعب العاب عالية الدقة ومع تفعيل ANTI AILIASSING لماذا اشتريت كرت 5670 ؟؟؟ طبعا هو كرت من الفئه المتوسطة ولا تتوقع من هذا الكرت ان يعطيك اداء قوي لأنه ليس من الفئه العليا وليس قوي



عيوب الالعاب هي حاجتها للكراكات والباتشات واحيانا بوجد بها اخطاء ... ولكن من المستحيل ان تجد اخطاء في اعدادت الالعاب :rolleyes:



بما ان الكرت الذي لديك من الفئه المتوسطه اذا يسحسن ان تلعب على اعدادات متوسطه .



وبعدين انت كاسر سرعة المعالج الى 3500mhz وهذا شيء جميل جدا ( لا تقنع نفسك بأن المشكلة هي عند البروسيسور ) :)


طب هل لو عندى كارت شاشه ATI RADEON HD 5750 هيشغل على اعلى اعدادات ويشغل ANTI AILIASSING كويس وعلى اعلى اعدادات انا حتى شوفت امكنيات الكارت فى فرق شاسع مابينهم مابين ATI RADEON HD 5670 او ATI RADEON HD 5750

Prince_Saad
24-11-2010, 05:11
طب هل لو عندى كارت شاشه ATI RADEON HD 5750 هيشغل على اعلى اعدادات ويشغل ANTI AILIASSING كويس وعلى اعلى اعدادات انا حتى شوفت امكنيات الكارت فى فرق شاسع مابينهم مابين ATI RADEON HD 5670 او ATI RADEON HD 5750

كرت EVGA GeForce GTS 450 FPB oc @822mhz افضل من كرت 5750 + انه بنفس السعر 850 جنيه .... يعني الكارتين بنفس السعر ولكن كرت 450 هو الافضل .

وطبعا هيشغل نسبة 97% من الالعاب على اعلى الاعدادات

بالتوفيق

LEAGUE
01-12-2010, 12:21
طب لو فى حد عندو GTS 450 وعايز يبدلو انا موافق ابدلو مع HD 5670 وهدفع فارق السعر حد ياجماعه عندو GTS 450 يبدلو مع كارت بتاعى الهو HD 5670

HD-LEGEND
01-12-2010, 13:22
طب لو فى حد عندو GTS 450 وعايز يبدلو انا موافق ابدلو مع HD 5670 وهدفع فارق السعر حد ياجماعه عندو GTS 450 يبدلو مع كارت بتاعى الهو HD 5670

اخي اعمل موضوع في هذا قسم عروض بيع الأجهزة ومتعلقاتها المُقدمّه من الأعضاء وبالتوفيق

http://www.arabhardware.net/forum/forumdisplay.php?f=46