المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : الإسكندريه للبيع AMD كيس كامل



YousefValentino
14-12-2010, 22:32
للبيع بالاسكندريه ان شاء الله

1 - ECS Black Series A780GM-A
http://img710.imageshack.us/img710/7564/a780gm.jpg (http://img710.imageshack.us/i/a780gm.jpg/)
http://img337.imageshack.us/img337/1161/s4581302out3hl.jpg (http://img337.imageshack.us/i/s4581302out3hl.jpg/)


بعض الميمزات
تدعم حتي 16 جيجا من الذاكرة من نوع DDR2 Bus 800/1066
اللوحة تدعم المقبس AM2/AM2+/AM3
ATI Hybrid Graphics Technology
º On Chip (AMD 780G-based with ATI™ Radeon HD3200 graphics)in
º Integrated DirectX10 graphics processor
º Max Dynamic Hyper Memory: 1920MB
Over-Clocking
Black Series
8 Channel High Definition Audio
HDMI
eJIFFY
supports CPU 125W
ملحوظه على البورده : البورده تدعم معالجات AMD السداسيه التى تعمل على 125 W
ATX Size
المتعلقات : جميع المتعلقات الموجودة في الصورة بحالة ممتازة
رابط اللوحة الأم من الموقع الرسمي
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=866&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=20&LanID=8#SocketAm2+

, و هذه مراجعه للبورده
http://www.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?print=1&article_id=95914&cat_id=636

مطلوب بالبورده 300 جنيه

2 - 2x2G DDR2 800 Bus KingMax

الاتين مع بعض 300 جنيه

3 - AMD Athlon II X4 620 2.6 /2m Cache
مراجعه سريعه له
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Athlon_II_X4_620/10.html
و مع ملاحظه ان البروسيسور يحتوى على L3 cache
http://img602.imageshack.us/i/47012487.png/

مطلوب بالمعالج 500 جنيه

4 - H.D.D Western Digital 500G.B WD5000AAKS
مطلوب 180 جنيه و 400 جيجا العاب

5 - PSU CoolerMaster eXtreme Power Plus 390W
مطلوب 110 جنيه

6 - DVD : SAMSUNG 22x
مطلوب 90

7 - Case : Jumbo New Feriri
مطلوب 100 جنيه


كل حاجه بالضمان و التواصل على الخاص
و مطلوب بالكيسه كامله 1200 جنيه بدون هارد
لسرعه البيع

TorrentLeech
14-12-2010, 22:40
سعر رامة واحدة فقط بكام؟؟ وسعر الاتنين مع بعض كام؟؟؟

kik2kik
14-12-2010, 22:46
اخى جاد جدا فى الشراء بس من غير الهرد السعر كام ؟؟؟ و هل البورده تحتوى على الرائعه HD 3200 ????

,و انا من الاسكندريه و مستنى الرد :cool:

YousefValentino
14-12-2010, 22:51
اخى جاد جدا فى الشراء بس من غير الهرد السعر كام ؟؟؟ و هل البورده تحتوى على الرائعه HD 3200 ????

,و انا من الاسكندريه و مستنى الرد :cool:



نعم البورده تحتوى على 3200 و هى رائعه و بها خاصه الاوفر كلوك للفيجا المدمجه طبعا و السعر على الخاص :)

محمد حسن احمد
15-12-2010, 16:44
تبدل الباور بتاعك بباور جاما 350 وات والباور بتاعك تاريخ شراءه امتي وكمان الهارد 160 ب الهارد اللي في العرض بتاعك يبقي الفرق كام .

numlock45
15-12-2010, 20:39
لو ممكن البيع بالقطع عايز اعرف سعر البوردة مع البورسيسور مع الهارد عاملين كام
ولو السعر مناسب انا جاد فى الشراء باذن الله من اسكندرية
كمان ممكن حضرتك تلاقى اسعار الجديد من شركة كمبيونيل هنا
http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=175159

Cumax
16-12-2010, 04:02
1 - ECS Black Series A780GM-A
2 - 2x2G DDR2 800 Bus KingMax
3 - AMD Athlon II X4 620 2.6 /2m Cache

تبيع فقط دول على كام ؟؟ و شكرا لك

YousefValentino
16-12-2010, 13:13
تبدل الباور بتاعك بباور جاما 350 وات والباور بتاعك تاريخ شراءه امتي وكمان الهارد 160 ب الهارد اللي في العرض بتاعك يبقي الفرق كام .

العرض بيع فقط ان شاء الله


لو ممكن البيع بالقطع عايز اعرف سعر البوردة مع البورسيسور مع الهارد عاملين كام
ولو السعر مناسب انا جاد فى الشراء باذن الله من اسكندرية
كمان ممكن حضرتك تلاقى اسعار الجديد من شركة كمبيونيل هنا
http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=175159

تم الرد على الخاص



1 - ECS Black Series A780GM-A
2 - 2x2G DDR2 800 Bus KingMax
3 - AMD Athlon II X4 620 2.6 /2m Cache

تبيع فقط دول على كام ؟؟ و شكرا لك


تم الرد على الخاص

YousefValentino
16-12-2010, 15:48
تم تعديل الموضوع

max1414
17-12-2010, 01:10
ارسلت لك على الخاص

kik2kik
18-12-2010, 12:20
حبيبى رجاء الرد ع الخاص

thegame50
18-12-2010, 17:56
يا نجم لو ينفع بدل المعالج ده ب
Phenom II x2 550 7 MB Cash
و انت و حظك فى فتح انويه المعالج بسبب البايوس بتاع المزر بتاعتى
يبقى الفرق كام
و انا مع حضرتك من اسكندريه

YousefValentino
19-12-2010, 12:59
حبيبى رجاء الرد ع الخاص


ارسلت لك على الخاص

محمد حسن احمد
19-12-2010, 16:59
النهائي كام للجهاز كله .

YousefValentino
30-12-2010, 23:11
تم البيع للاخ الكريم Cumax رجاء اغلاق الموضوع

bob king
31-12-2010, 00:19
باشا انا من الاسكندرية هل ينفع البدل البروسيسور بتاعك بالبروسيسور بتاعى +رامة