المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : رأيكم فى التجميعه دى AMD



ايهاب محمد
10-01-2011, 23:40
gigabyte-MA78LMT-S2

Athlon II x2..... 3. GHZ

DVD ASUS

WD 500 G 32MB GREEN

ماقص الرام اجيب نوعها ايه وياريت حد يقول لى سعرها

انا بحدث الجاهز الى عندى بس براحتى لان جهازى لسه شغال

ايه رايكم فى التجميعه دى وياريت حد يقول يشترط بور سبلاى معين ولا لا

ونوع الرام وسعرها

RonaldinhoF
11-01-2011, 00:45
ماقص الرام اجيب نوعها ايه وياريت حد يقول لى سعرها

ونوع الرام وسعرها

الكينجستون جيدة و ال 2 جيجا سعرها 140 ج KINGSTONE 2GB DDR3 BUS 1333MHZ CL9





انا بحدث الجاهز الى عندى بس براحتى لان جهازى لسه شغال

ايه رايكم فى التجميعه دى وياريت حد يقول يشترط بور سبلاى معين ولا لا



تجميعة جيدة و لن تحتاج لباور سبلاي اصلي و لكن يستحسن ان تذكر ميزانيتك لكي نساعدك بشكل افضل

بالتوفيق

ايهاب محمد
11-01-2011, 01:29
شكرا جزيلا لاهتمامك

ميزانيتى 200 جنيه

فى ناس قالت لى نفس الكلام انك مش محتاج حاجه عاليه

ممكن تجيب كيسه جاما او تيجر بيجى معاها بور سبلاى كويس ايه راى حضرتك

وهل البروده والبروسيسور كويسن

ايهاب محمد
11-01-2011, 01:30
على فكرة الحاجات دى كلها انا جبتها اس قطعه قطعه مش ناقص غير الحاجتين زكرتهم بس

RonaldinhoF
11-01-2011, 01:50
البروسيسور و البوردة يعتبرو جيدين

بالنسبة للكيس ف الجاما ممتازة بالنسبة لميزانيتك

في الدولفين بردو كويسة.

بالتوفيق

Eng.MinaEdward
11-01-2011, 03:20
الدولفين جيدة وتعتبر فى المركز التالى بعد الجاما

+

بأحد موديلاتها يوجد مروحة 20 كبيرة فى الجانب

الرامة حاليا رامات باتريوت هى من ستسيطر على السوق

الرام

2GB DDR3 bus 1333MHz CL9
with Heat Sink
السعــر ...
104 جنيــــــــــه

هذة تماثل الكينجستون ام 140 جنية وافضل منها لأنها تأتى بهيت سينك

وفى نفس الفئة السعرية


2GB DDR3 bus 1600MHz CL9
with Heat Sink
السعــر ...
149 جنيــــــــــــه
لكنها اسرع بباص 1600 وايضا تأتى بمشتت صغير عليها


هل ميانيتك 200 جنية للكيس بالبور +الرامة ؟؟؟!

ايهاب محمد
11-01-2011, 19:59
شكرا جزيلا والله على زوقكم ومساعدكم

لا 200 للبور انا عندى كيسه قديمه بس بقول اشترى جديد افضل

والرامه لا ليها مزانيه اخرى انا برده كنت بشوف اخر مستجدات فى قطع الكمبيوتر فى المنتدى واسعرها لقيت ان فى ناس كتير اوى بتشكر فى الرامه الباتريوت لو هى جيده اشتريها بس الباس بتاع البورده مكتوب عليها 1333 هو ينفع ارفع الرام 1600 ولا ايه

ايهاب محمد
11-01-2011, 20:02
اسيبنى من تيجر وهشوف جاما او دولفن اوك وهو كذالك الرمه بقا لو باتريوت زى كينج استون تبقا افضل كتير اوى اوى اوى بس موضوع الباص الى سبق ده ممكن ولا لا

Eng.MinaEdward
11-01-2011, 21:23
طالما البوردة اخرها 1333 يبقى هات 1333

كسر من 1333ل1600 دا كتير جدا جدا يا عم دا مش بورسيسور :D

المكتوب على البوردة على الانترنت غريب


Dual Channel DDR3 1333+ for remarkable system performance

بس فى ال Sheet بتاع الرامات كاتب ان ال1600 عادى

قلل كل الرامت اللى فوق 1600 ونزلها ل1600 !

http://arabic.test.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3369

ايهاب محمد
11-01-2011, 22:54
مش فاهم حاجه والله

ده غريب صح الى مكتوب على البورد وعلى النت فعلا


قلل كل الرامت اللى فوق 1600 ونزلها ل1600 !

طب اعمل ايه اصلى مش فاهم
13333
ولا 1600

RonaldinhoF
13-01-2011, 03:49
مش فاهم حاجه والله

ده غريب صح الى مكتوب على البورد وعلى النت فعلا


طب اعمل ايه اصلى مش فاهم
13333
ولا 1600

بالنسبة اليك مش هتفرق كتير ما بين BUS 1333 و 1600 الا في حالة كسر السرعة .

بالتوفيق

ايهاب محمد
13-01-2011, 23:09
والله العظيم انا شاكر جدا جدا ليك

فعلا ونعمه الناس

شكرا لمساعدك جدا

عموما انا مش ناوى اكسر سرعه ولا حاجه لانى مش غاوى ثم انه جهاز منزلى يعنى الضغط عليه مش كبير

شكرا لمساعدك وجزاك الله كل خير

وشكرا للاعضاء الى سعدونى جدا

RonaldinhoF
14-01-2011, 00:01
والله العظيم انا شاكر جدا جدا ليك

فعلا ونعمه الناس

شكرا لمساعدك جدا

عموما انا مش ناوى اكسر سرعه ولا حاجه لانى مش غاوى ثم انه جهاز منزلى يعنى الضغط عليه مش كبير

شكرا لمساعدك وجزاك الله كل خير

وشكرا للاعضاء الى سعدونى جدا

العفو اخي و لاشكر علي واجب و مبروك الجهاز الجديد