المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : ( مصر ) Sapphire HD 4670 512M GDDR3



DarkSider
13-05-2011, 14:45
SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 PCI-E (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=181)



http://img39.imageshack.us/img39/2350/4670c.jpg



الكارت بكل مشتملاته
كرتونته وحالته كالجديده

المطلوب 300 ج او البدل ببروسيسور AMD Athelon 2 X2 240 فيما فوق
او البدل ببيورد جيجا بيت او اسوس شيب 780 او 880 ddr3
الا تصال على: 0120019070
المكان : الزاويه الحمراء للتجربه او اى مكان يتفق عليه

mody73
13-05-2011, 14:49
ينفع تبدل ب 9400 xfx اجيجا بكامل مشتمالاتو ومبيقولش بم لو ينفع انا جاد جدا وشوف الفرق اللي يريحك

DarkSider
13-05-2011, 18:19
للاسف مش هينفع بدل الا ببروسيسور AMD Athelon 2 X2 240 فيما فوق

DarkSider
14-05-2011, 11:32
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين

DarkSider
15-05-2011, 15:36
السعر 300 جنيه لسرعه البيع

DarkSider
16-05-2011, 13:45
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين

DarkSider
17-05-2011, 09:25
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين
السعر 300 جنيه لسرعه البيع

DarkSider
18-05-2011, 10:10
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين
السعر 300 جنيه لسرعه البيع

DarkSider
19-05-2011, 12:11
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين
السعر 300 جنيه لسرعه البيع

DarkSider
20-05-2011, 13:34
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين
السعر 300 جنيه لسرعه البيع

ashrsf_f
20-05-2011, 14:03
هل يمكن الشحن ام لا

DarkSider
20-05-2011, 18:28
هل يمكن الشحن ام لا
لو حضرتك عندك موافقه مبدئيه على السعر
اختار طريقه الشحن الى تناسبك وشرفى بالاتصال

Devastated Soul
20-05-2011, 18:51
ياريت تقولنا حالة الكارت وسبب البيع والضمان ايه ظروفة وتاريخ الشراء.

وشكرا لك اخى الفاضل ....

DarkSider
20-05-2011, 19:35
ياريت تقولنا حالة الكارت وسبب البيع والضمان ايه ظروفة وتاريخ الشراء.

وشكرا لك اخى الفاضل ....

الكارت بكل مشتملاته كرتونته وحالته كالجديده
سبب البيع انى اشتريت 4850
تاريخ الشراء انا مش عارفه لانى شاؤيه مستعمل من صديق ليه
الضمان:ضمان شخصى لمده اسبوع

mr.illusionest
20-05-2011, 19:48
وممكن البدل برامه 2 جيجا ddr2 bus 800[/SIZE]]
أنا عندي الرام استعمال حوالي 4 سنين والجهاز شغال زي الفل
وحتى لو مش الرام ممكن اشتري
بس الكارت شغال معاك عدل ؟
وينفع تسال صاحبك هو اشتراه من امتى ؟

DarkSider
20-05-2011, 20:03
وممكن البدل برامه 2 جيجا ddr2 bus 800[/SIZE]]
أنا عندي الرام استعمال حوالي 4 سنين والجهاز شغال زي الفل
وحتى لو مش الرام ممكن اشتري
بس الكارت شغال معاك عدل ؟
وينفع تسال صاحبك هو اشتراه من امتى ؟

الكارت حضرتك قعد عندى 5 اشهر كان مشغل كل الالعاب على اعلى اعدادت (على شاشه 17 بوصه عاديه) من غير ادنى مشكله ومجرد انى خلعته من البورده ونفخت فيه بالبلور بقى زى الجديد بالضبط
بالنسبه لموضوع البدل برامات اتلغى لانى هغير البورده ان شاء الله

DarkSider
21-05-2011, 14:16
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين

themaster32
21-05-2011, 17:28
لو ممكن توصل لي الكارت المحلة الكبرى
فانا شاري إن شاء الله لو تكلفة الشحن بسيطة
ممكن تكلمني على الخاص
و عايز أعرف فيه فرق بين 512 و 1024

DarkSider
22-05-2011, 00:21
لو ممكن توصل لي الكارت المحلة الكبرى
فانا شاري إن شاء الله لو تكلفة الشحن بسيطة
ممكن تكلمني على الخاص
و عايز أعرف فيه فرق بين 512 و 1024

انا معرفش الفرق الصراحه بين ال 512 وال 1024
جاوبت على باقى استفساراتك على الخاص

DarkSider
22-05-2011, 12:10
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين

DarkSider
23-05-2011, 13:26
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين

DarkSider
24-05-2011, 10:54
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين

DarkSider
25-05-2011, 12:20
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين