المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مصر - شراء بوردة - 470 ج



pup73
22-07-2011, 14:12
انا هشترى بوكرة
AMD Phenom™ II X2 555 3.2GHz Black Edition
SAPPHIRE Vapor-X HD 6770 1GB GDDD5
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5001AAKX 500GB SATA 6.0 Gb/s16MB Cache HDD
Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9
Cooler Master Elite 310 case + 400w PSU
Samsung 22X DVD-RW DL drive
(http://www.arabhardware.net/forum/product.php?id=5406)
وعايز بوردة تنفع للحجات دى وتكون msi او asus او gigabyte بس المشكلة ان معاية 470 جنية :ah26:
بس يبأة فيها 4 سوكت رام ويريت لو usb3 وتقبل am3+ او حتى عن طريق تحديث الbios
ولو البوردة الى هتختروها مفهاش usb3 مش مهم
ربنا يخليكو ردوا عليا بسرعة علشان هشترى بكرة

ولو فى اى تعليق على اى حاجة فى التجميعة قلولى

ملحوظة قلبوظة : مش هقدر ازود ثمن البوردة عن كدة

a7medkaka
22-07-2011, 14:28
MSI 870S-G46 أتفضل المزر دة وسعرها 500 جنية

pup73
22-07-2011, 14:42
طب فى حاجة ارخص ؟؟

helmygecso
22-07-2011, 15:23
أقل لوحه بها المواصفات المذكوره ب600 جنيه وهناك لوحه من جيجابايت بمقبس AM3+ ولكن لا تحتوى على USB3.0 وتحتوى على شقين للذواكر فقط بسعر 375 جنيه وهى GA-78LMT-S2P واحرص ان يكون المقبس باللون الاسود لانه يوجد نوعان باللون الاسود والابيض وسلسلة Elite من Cooler Master لم تعد موجوده فى مصر

pup73
22-07-2011, 15:30
طب دلوقتى اجيب GA-78LMT-S2P حلوة يعنى وهتنفع فى المستقبل للتحديثات المستقبليا ام لا ولا اعمل اية وبالنسبة للكيسة اية البديل لو ملقتهاش بس يكون بنفس السعر و يكون فيها بور مناسب للفيجا

helmygecso
22-07-2011, 15:52
طب دلوقتى اجيب GA-78LMT-S2P حلوة يعنى وهتنفع فى المستقبل للتحديثات المستقبليا ام لا ولا اعمل اية وبالنسبة للكيسة اية البديل لو ملقتهاش بس يكون بنفس السعر و يكون فيها بور مناسب للفيجا



نعم اللوحه تدعم البلدوزر عند نزوله ان شاء الله وبالنسبه للصندوق لا يمكن تركيب مزود 400W على بطاقة 6770 على الاقل يجب تركيب 450W اذن حضرتك معك 470 جنيه اشترى هذه اللوحه يتبقى معك 100 جنيه + 320 جنيه للصندوق اذن المجموع 420 جنيه حاول تزود الميزانيه واشترى Antec Dark Two Hundred V2 + 450w PSU بسعر 475 جنيه ولقد نصحتك بانه لا يمكن تركيب مزود 400W على هذه البطاقه ولو الميزانيه مش مكفيه قلل الذواكر من 4G الى 2G توفير 100 جنيه

helmygecso
22-07-2011, 16:03
انا جمعت اسعار القطع الموجوده بالاعلى وجدت ان المجموع 2حوالى 2700 جنيه اذن الميزانيه عاليه والقطع غير جيده فكر فى هذه التجميعه من Intel والاداء سيفرق كثيرا حاول تزود الميزانيه واشترى



Intel Core I3 750 L.E
ASUS P8H61M-LE / USB3 520 L.E
Kingston 2G DDR3 1333 CL9 100 L.E
SAPPHIRE HD 6770 Vapor-X 1GB GDDR5 800 L.E
Western Digital Caviar BLUE WD5000AAKS 500GB 16M Cache 230 L.E
ASUS DRW-24B1ST 24X DVD-RW DL 100 L.E
Antec Dark Two Hundred V2 Case + 450w PSU 475 L.E
ToTal = 2975

pup73
22-07-2011, 16:21
هو فعلا الى معاية 2700 فلو تقدر تجمعلى على قد الفلوس اكون شاكر لو مش هينفع يبأة ممكن اجيب باور 450 على كيسة عادية على التجميعة الى انا قلتها بس يريت لو تقلى على تجميعة حلوة ب2700 وانا مش هقدر ازود عن كدة للاسف وشكرا لاهتمامك

pup73
22-07-2011, 20:02
?????????????????????????

helmygecso
22-07-2011, 22:39
(http://www.arabhardware.net/forum/product.php?id=5406)

AMD Phenom II X2 555 3.2GHz Black Edition 550 L.E
Gigabyte GA-78LMT-S2P 375 L.E
Kingston 2G DDR3 1333 CL9 100 L.E
SAPPHIRE HD 6770 Vapor-X 1GB GDDR5 800 L.E
Western Digital Caviar BLUE WD5000AAKS 500GB 16M Cache 230 L.E
ASUS DRW-24B1ST 24X DVD-RW DL 145 L.E
Antec Dark Two Hundred V2 Case + 450w PSU 475 L.E
ToTal = 2695

ولو ينفع تزود 300 جنيه وتجيب التجميعه بتاعت انتل اللى فوق هيبقى افضل بكتير لان المعالج I3 يتفوق على كل المعالجات الرباعيه من AMD وينافس بعض المعالجات السداسيه

a7medkaka
22-07-2011, 22:50
AMD Phenom™ II X2 555 3.2GHz Black Edition 550 L.E
Gigabyte GA-78LMT-S2P 375 L.E
Kingston 2G DDR3 1333 CL9 100 L.E
SAPPHIRE HD 6770 Vapor-X 1GB GDDR5 800 L.E
Western Digital Caviar BLUE WD5001AAKS 500GB 16M Cache 250 L.E
ASUS DRW-24B1ST 24X DVD-RW DL 145 L.E
Antec Dark Two Hundred V2 Case + 450w PSU 475 L.E
T (http://www.arabhardware.net/forum/product.php?id=5406)oTal = 2695

ولو ينفع تزود 300 جنيه وتجيب التجميعه بتاعت انتل اللى فوق هيبقى افضل بكتير لان المعالج I3 يتفوق على كل المعالجات الرباعيه من AMD وينافس بعض المعالجات السداسيه
أنصحك بالتجميعة دة لأنة فعلا قوية وعن تجربة للبروسسر فالبروسسر أداءه خرافى بنسبة لسعرة و الفرق بينة وبين ال I3 لا يستهال المبالغة دة يا حلمى و لو عرفت تكمل على فلوسك و تجيب رامة كمان و تعلى المزر علشان تبقا قوية فى المستقبل لو حبيت تجيب البلدوزر

helmygecso
23-07-2011, 00:38
أنصحك بالتجميعة دة لأنة فعلا قوية وعن تجربة للبروسسر فالبروسسر أداءه خرافى بنسبة لسعرة و الفرق بينة وبين ال I3 لا يستهال المبالغة دة يا حلمى و لو عرفت تكمل على فلوسك و تجيب رامة كمان و تعلى المزر علشان تبقا قوية فى المستقبل لو حبيت تجيب البلدوزر

الفرق بين المعالجين كبير جدا جدا تم اختبارهم على نفس المواصفات والنتيجه كانت فرق حوالى 20-50 فريم فى معظم الالعاب لصالح I3 والمعروف ان I3 يتفوق على Phenom II X4 980 BE يبقى مش هيتفوق على Phenom II X2 555 BE

pup73
23-07-2011, 14:54
الفرق بين المعالجين كبير جدا جدا تم اختبارهم على نفس المواصفات والنتيجه كانت فرق حوالى 20-50 فريم فى معظم الالعاب لصالح I3

هل معنى كدة ان لو جيت تجميعة amd هتباة بطيئة مع الالعاب الحديثة على اعدادات عالية ام لا لان انا شايف ان 2700 جنية فى كيسة بس مش قليل ولا اية

helmygecso
23-07-2011, 15:19
هل معنى كدة ان لو جيت تجميعة amd هتباة بطيئة مع الالعاب الحديثة على اعدادات عالية ام لا لان انا شايف ان 2700 جنية فى كيسة بس مش قليل ولا اية

لا لم أقصد هذا بالنسبه للالعاب الضغط كله بيبقى على كارت الشاشه انا أقصد عند تركيب نفس الكارت مع I3 يكون افوى من تركيبه مع Phenom II X2 والكارت كويس جدا ومشغل كل الالعاب الحالبه على اعدادات عاليه جدا وانظر هذه المراجعه (http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=242416) تقريبا ستكون نفس النتائج بالنسبه لك لانه نفس الكارت و2700 جنيه للكيس تعتبر ميزانيه متوسطه

pup73
23-07-2011, 15:48
اخر سؤال انا عارف انى قرفتك بس لو انا جبت كيسة من الى مالية السوق الى ب100 جنية من غير بور وجبتلها باور 450 هيباة المجموع 350 جنية وكدة وفر اجيب رامة زيادة
السؤال هل ينفع ولا لا وبالنسبة لحجم القطع التى سيتم شرئها اليوم ان شاء الله مع الكيس دى تركب والا محتاجة كيسة اكبر يعنى مينفعش الكيسة دى

pup73
23-07-2011, 16:24
ارجو ترد على اخر سؤال لى لا نى نازل اشترى كمان رب ساعة plz:confused:

helmygecso
23-07-2011, 16:38
اخر سؤال انا عارف انى قرفتك بس لو انا جبت كيسة من الى مالية السوق الى ب100 جنية من غير بور وجبتلها باور 450 هيباة المجموع 350 جنية وكدة وفر اجيب رامة زيادة
السؤال هل ينفع ولا لا وبالنسبة لحجم القطع التى سيتم شرئها اليوم ان شاء الله مع الكيس دى تركب والا محتاجة كيسة اكبر يعنى مينفعش الكيسة دى

هو ممكن لكن لا انصح بها اطلاقا حضرتك جايب كارت شاشه محترم وبروسيسور كويس ودول محتاجيب تهويه جيده
(انا تعبان جدا مع جهازى القديم اللى بكيسه تجاريه:mad:) فانا بفضل ان انت تجيب الكيسه وتخلى الرام بعدين وبعدين الرامات 2G كافيه وهتشغلك الالعاب كلها وعلى فكره لما تزود وتجيب 4G مش هتأثر خالص فى الالعاب (الالعاب بتعتمد على كارت الشاشه فى المفام الاول) ممكن تحس بالفرق فى تصفح الانترنت والاعمال المكتبيه الاخرى فقط