المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : بروسيسور جديد



aliusam
18-09-2013, 19:37
السلام عليكم انا كان عندي بروسيسورamd sempron 1.9ghz cache و بورده
ga-ma69vm-s2 و الجهاز تقيل جدا خلاص انا عايز اغير البروسيسور بس ممكن تقولولي ايه احسن بروسيسور يركب علي البورده ديه شكرا

mask_of_fear
18-09-2013, 20:13
هاذه هية جميع المعالجا تالتي تركب لديك

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2500 (http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2500)

الحوت
18-09-2013, 20:22
يرجى الالتزام وشكرا

محتوى الموضوع :

نموذج الموضوع يكون كالتالى:
- يجب الإلتزام بهذا النموذج حرفياً فى أى طلب من طلبات تجميع الاجهزة، أى موضوع لم يلتزم بهذا النموذج سيتم حذفه مباشرة!

- أقصى ميزانية محددة:
- استخدامك للجهاز:
- حجم الشاشة و الدقة (Resolution) التي تستخدمها:
- القطع التي تنوي شراءها:
- القطع التي ستعيد استخدامها من الجهاز القديم:
- ميعاد شراء الجهاز:
- مكان الشراء:
- محل سكنك: ( يكفى إسم البلد او المحافظه و لا يشترط العنوان بالتفصيل )

ملحوظة: لا يسمح باستخدام أكثر من 3 ألوان في الموضوع، أو أن يزيد حجم الخط عن 3

على السيد جمعه
19-09-2013, 00:20
البروسيسور Phenom II X4 955 النسخه ال95w

Dr.Hsen
19-09-2013, 13:35
اكتر الحلول عمليه هي انك تشتري بروسيسور AMD athlon II x2 270 3.4GHz سعره 350 جنيه جديد علما بانه مش حيشتغل بكل قوته لان البورد AM2+
لحد متغير الجهاز كله او تشتري بورد جديد AM3 عشان تاخد كل قوة البروسيسور و تقدر تكسر سرعته ل4 جيجا ...
ابدا بالبروسيسور مشي نفسك بيه و بعدين ان شاء الله هات اسوس M5A78L-M LE
سعرها في حدود ال380 لـ 400 جنيه

Dr.Hsen
19-09-2013, 13:37
انا كان معايا نفس البورد نفس البروسيسور تقريبا بس ال2جيجا و حاسس بمعاناتك والله :D

aliusam
19-09-2013, 19:43
يعني اجيب
AMD athlon II x2 270 3.4GHz ولا Phenom II X4 955 انهي احسن و ايه سعر الاتنين

aliusam
19-09-2013, 19:46
و هل برضو الاتنين هيشتغلو مش بكامل قوتهم؟

على السيد جمعه
19-09-2013, 23:40
يعني اجيب
AMD athlon II x2 270 3.4GHz ولا Phenom II X4 955 انهي احسن و ايه سعر الاتنين



هو طبعا Phenom II X4 955 أفضل بس علشان أقدر أفيدك لازم نعرف باقى امكانيات الجهاز وهل حيفرق معاك انك تغير بروسيسور بس أم لا

aliusam
20-09-2013, 20:07
رامات 2 جيجا كارت شاشه داخلي بس ههي ديه هل هيفرق ولا لا و كمان سعر البروسيسور كام

aliusam
20-09-2013, 20:15
و ايه كارت الشاشه اللي اقدر اجيبه لما اجيب البروسيسور

Maikeru
20-09-2013, 20:26
لو عاوِز تجيب كارت شاشة، هتضطر تغيّر الباور سبلاي و هتحتاج تزود الرام عن كِدة. و مع الوقت هيقابلك عُنق الزُجاجة مَع البروسيسور :D
إنتَ مُمكن تحُط ميزانية لجِهاز جديد بالكامل لو مُهتم.

aliusam
20-09-2013, 20:31
لا انا هجيب البروسيسر و بعدين هبقا اجيب احسن كارت شاشه يركب عل معالج بدون عنق زجاجه و يعني ايه عنق زجاجه :]

Maikeru
20-09-2013, 20:45
يعني يكون حاجة أعلى من التانية و ميبقاش في توازن في الأداء، يعني تجيب كارت شاشة بـ3,000 مع بروسيسور بـ500

على السيد جمعه
20-09-2013, 21:31
رامات 2 جيجا كارت شاشه داخلي بس ههي ديه هل هيفرق ولا لا و كمان سعر البروسيسور كام

بص هو حتى لو جبت البروسيسور الPhenom II X4 955 فبالوضع الحالى للجهاز مش حيفرق كتير ألا لو جبت رام زياده وكارت شاشه خارجى

بالنسبه لسعر البروسيسور تقريبا كان أخر سعر ليه هو 650 جنيه وممكن تلاقيه مستعمل باقل من كدا وأرشحلك معاه SAPPHIRE VAPOR-X HD 7770 GHz EDITION OC 1GB GDDR5 او كأقصى كارت يشتغل معاه
SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5
وعلى فكره المشكله إللى انت بتعانى منها بسبب أن الكارت الداخلى بيسحب من الرام فنظام التشغيل مش واخد راحته فى العمل بالأضافه إلى ان البروسيسور ضعيف
ولو عايز تمشى نفسك هات البروسيسور وهات رام كمان 2جيجا ولو جبت واحده 4 يبقى خير وبركه لحد ماتجيب كارت شاشه كويس

Dr.Hsen
20-09-2013, 21:40
الفينوم X4 955 سعره دلوقتي 700 جنيه جديد لو معاك امكانيه ماديه هاته طبعا وهات معاه البورد الاسوس اللي كتبتهالك لكنه مش حيشتغل ع البورده الحاليه اللي معاك و احتمال البورد تبوظ البروسيسور بوره عاليه عليها ولو اشتغل مش حيطلع الا جزء بسيط من قدرته لان زي مقلتلك البورده سوكت AM2 !

لو عوز تجيب الفينوم اشتري بورد جديد واجل الكارت شويه لو في امكانيه

لو مفيش الا امكانيه محدوده هات الاثلون ب 350 و الكارت HD6670 ب 600 او مستعمل ب 400
ومشي نفسك لحد متجيب بور
ه تكسر سرعة البروسيسور بيها ل 4 وانت مستريح وحقعد معاك فتره كويسه

على السيد جمعه
20-09-2013, 22:19
الفينوم X4 955 سعره دلوقتي 700 جنيه جديد لو معاك امكانيه ماديه هاته طبعا وهات معاه البورد الاسوس اللي كتبتهالك لكنه مش حيشتغل ع البورده الحاليه اللي معاك و احتمال البورد تبوظ البروسيسور بوره عاليه عليها ولو اشتغل مش حيطلع الا جزء بسيط من قدرته لان زي مقلتلك البورده سوكت AM2 !

لو عوز تجيب الفينوم اشتري بورد جديد واجل الكارت شويه لو في امكانيه

لو مفيش الا امكانيه محدوده هات الاثلون ب 350 و الكارت HD6670 ب 600 او مستعمل ب 400
ومشي نفسك لحد متجيب بور
ه تكسر سرعة البروسيسور بيها ل 4 وانت مستريح وحقعد معاك فتره كويسه




هو الأفضل طبعا أنه يجيب بورده جديده بس البروسيسو ر مدعوم فى اللوحه http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2500

وعلى العموم الميزانيه هيه أللى حتحدد كل شىء