النتائج 1 إلى 6 من 6

الموضوع: حاجة غريبة في بوردة اسوس m588 amd

  1. #1
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Dec 2006
    المشاركات
    73
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    حاجة غريبة في بوردة اسوس m588 amd



    السلام عليكم
    بعد ما ركبت الجهاز امبارح كل ما ادوس بور الجهاز يشتغل بور و المروحة تفضل تلف لمدة 5 ثواني و الجهاز ميشتغلش وبعدين الجهاز يشتغل عادي جدا
    لكن لاحظت ان في لمبة فى البوردة بتكون منورة خلال ال 5 ثواني مكتوب عليها Dram_led وفي فوق اللد ده زرار مكتوب عليه memory _ok مش عارف ده بتاع ايه
    هل ده عيب في البوردة ارجعها ولا في حاجة فى البيوس محتاجة تتظبط
    وما هي انسب درجة حرارة يكون عليها السيستم علما انى مركب عليه بروسيسور x2 550 black وفاتح نواه تالتة وشغال بمروحة البروسيسور الاصلية
    جزاكم الله خيرا

  2. #2
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Dec 2006
    المشاركات
    73
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: حاجة غريبة في بوردة اسوس m588 amd

    هل من مجيب ...................

  3. #3
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Dec 2006
    المشاركات
    73
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: حاجة غريبة في بوردة اسوس m588 amd

    يا خسارة يا عرب هاردوير

  4. #4
    عضو برونزي الصورة الرمزية Planet Hemp
    تاريخ التسجيل
    Mar 2008
    المشاركات
    2,478
    معدل تقييم المستوى
    26

    رد: حاجة غريبة في بوردة اسوس m588 amd

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة haythom_7 مشاهدة المشاركة
    يا خسارة يا عرب هاردوير
    عندك حق

    على العموم
    الرامات اللى عندك اية بالضبط
    ممكن تكون مشكلة توافقية مع الرام
    حلها تدوس على الزرار الMEM OK دة والجهاز شغال
    حتلاقى الجهاز يطفى شوية وبعدها يرجع يشتغل تاى
    شوف المدة بتاعه البووت قلت ولا لسة
    [COLOR=#000000]
    [/COLOR]

  5. #5
    عضو
    تاريخ التسجيل
    Dec 2006
    المشاركات
    73
    الدولة: Egypt
    معدل تقييم المستوى
    0

    رد: حاجة غريبة في بوردة اسوس m588 amd

    انا فعلا عملت كده والمشكلة ما زالت قائمة
    لكن عندي استفسار عن معنى مشكلة توافقية علما انهم 3 رمات كينجستون كل واحدة 2 جيجا وكلهم باص 1333 والبوردة بتشيل لحد باص 2000

  6. #6
    عضو برونزي
    تاريخ التسجيل
    May 2005
    المشاركات
    1,093
    الدولة: Lebanon
    معدل تقييم المستوى
    33

    رد: حاجة غريبة في بوردة اسوس m588 amd



    هذا طبيعي في كثير من اللوحات !

    بعضها يتأخر بين الـPS_ON و الـPOST و بعضها يعمل و ينطفئ ثم يعمل مرة أخرى !
    PS_ON -> PS_OFF -> PS_ON -> POST

    و بعضها يعمل عادي جداً لكن يتبع الطريقة الثانية "يعمل و يطفئ" بسبب كسر السرعة !

    هذه تخص البيوس حيث يقوم بتطبيق الفولتات و السرعات قبل اظهار أي صورة و اذا ما كانت هذه الاعدادات معدلة "كحالة كسر سرعة مثلاً" فهو إما يتأخر قليلاً أو يتبع الأسلوب الثاني..

    و نعتذر أخي عن الاجابة المتأخرة..
    [CENTER][h=2][URL="http://arabhardware.net/forum/showthread.php?t=350370&p=2549424#post2549424"][COLOR=#800080][B][SIZE=2]تحذير عاجل: التعريف الرسمي لكروت Nvidia رقم 320.18 قادر على حرق كرتك ![/SIZE][/B][/COLOR][/URL][/h][B][FONT=arial black][COLOR=#B22222]
    [/COLOR][/FONT][/B]
    [/CENTER]

المواضيع المتشابهه

  1. استفسار عن بوردة ASUS M588 EVO
    بواسطة haythom_7 في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 06-09-2011, 21:15
  2. مشاركات: 5
    آخر مشاركة: 13-08-2011, 03:13
  3. مشكلة غريبة فى ماذر بورد اسوس
    بواسطة peter magdy mon في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 27-07-2011, 16:12
  4. حاجة غريبة فى بروسور 1055
    بواسطة peter magdy mon في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 8
    آخر مشاركة: 19-06-2011, 09:19
  5. استشارة في اختيار بوردة اسوس AM3
    بواسطة mrsameero في المنتدى الأرشيف
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 31-05-2011, 12:01

المفضلات

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •